Skip to main content

Υπηρεσίες

Δειγματισμός και Μέτρηση Χώρου.

Υπεύθυνος της εταιρείας μας θα μιλήσει μαζί σας, θα σας ζητήσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, θα επισκεφτεί το χώρο σας και στη συνέχεια θα σας πληροφορήσουμε για το κόστος εγκατάστασης του χλοοτάπητα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας. Εντός Αττικής το κόστος είναι δωρεάν, ενώ εκτός Αττικής χρεώνονται μεταφορικά.

Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε έναν πρωτότυπο και λειτουργικό περιβάλλοντα χώρο ελάτε σε εμάς. Θα σας δειγματίσουμε δωρεάν το χώρο σας. Δείγματα μπορείτε να πάρετε και από την εταιρεία μας.
Είτε πρόκειται για ιδιωτική κατοικία είτε για επαγγελματικές ή ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την μελέτη αρχιτεκτονικής τοπίου.

Η σχεδιαστική μας ομάδα στελεχώνεται από έμπειρο αρχιτέκτονα τοπίου, ο οποίος θα επισκεφτεί το χώρο σας θα συζητήσει μαζί σας και αφού λάβουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία, θα εκπονήσουμε άμεσα την σχεδιαστική μας πρόταση η οποία περιλαμβάνει σχέδια, κατόψεις, τρισδιάστατες απεικονίσεις, φωτορεαλισμούς, κ.α.

Τοποθέτηση Συνθετικού Χλοοτάπητα.

Δημιουργούμε καταρχάς ένα μικρό σχέδιο τοποθέτησης στο χώρο.

Γίνεται η επιμέτρηση του χώρου προσέχοντας την βέλτιστη κατανομή του συνθετικού χλοοτάπητα για τις λιγότερες ενώσεις και την ίδια φορά των ρολών. Τα δέντρα και τα σταθερά αντικείμενα αφαιρούν κομμάτια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάπου αλλού ή μπορεί να είναι φύρα.

Χωματουργικές εργασίες

Οι χωματουργικές εργασίες που πρέπει να γίνονται σε κάθε χώρο πριν την τοποθέτηση του συνθετικού γκαζόν. Το δάπεδο για να τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας πρέπει να είναι ίσιο, σκληρό, και με κλίσεις για να αποστραγγίζει κάθετα και οριζόντια. Δίνουμε μια φυσική, ομαλή κλίση στο χώρο, σε μια κατεύθυνση. Το γεωύφασμα και τα οικοδομικά υλικά προηγούνται, σε μια υπόβαση με δυο στρώσεις από χαλίκι ή γαρμπίλι έως και 5 πόντους και μία στρώση με άμμο οικοδομική 5εκ. πάχος. Ο συνθετικός  χλοοτάπητας έχει τρύπες για να αποστραγγίζει.

Αφού πατηθούν, συμπυκνωθούν, και λειανθούν τα οικοδομικά υλικά, τοποθετούμε την οριοθέτηση περιμετρικά του συνθετικού χλοοτάπητα. Η εταιρεία μας σας δίνει πολλές επιλογές οριοθέτησης, όπως τα φραχτάκια, πασσάλους, κράσπεδα κήπου κ.α.

Συντήρηση/Service Συνθετικού Χλοοτάπητα

Η συντήρηση και φροντίδα του συνθετικού χλοοτάπητα είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση. Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι μια μεγάλη επένδυση.

Με την σωστή φροντίδα και συντήρηση, το προϊόν μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 20 χρόνια!

Αναλαμβάνουμε το βούρτσισμα, φύσημα, πλύσιμο, επιδιόρθωση και αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα προσφέροντας μεμονωμένες λύσεις ή και πακέτα service.

0
Το Καλάθι είναι άδειο.